4 februari 2023
14:30

Huddinge IF P15:UTV Svart

Referat: Syrianska FC P08 - Huddinge IF P15:UTV Svart

Idag stiftade vi en ny bekantskap nämligen Syrianska FC från Södertälje på bortaplan. Vi inleder matchen med att gå till anfall och har mycket boll på offensiv planhalva, men hemmalaget får tag på bollen, gör en blixtsnabb kontring och får ett friläge som förvaltas, 0-1 och det redan i den andra matchminuten. Vi låter inte det stressa upp oss utan fortsätter att gå till anfall. Kvitteringen kommer omgående, i den tredje minuten, då Harry P.T. spelar fram till Yusuf A. som kommer fri med målvakten och han placerar säkert in bollen i mål. Nästa mål dröjer till den 15:e minuten då Farouk El M. får ett pass av Anton G. och skjuter ett distansskott som går över målvakten till 2-1 ledning. Den ledningen håller inte till halvtid utan Syrianska kvitterar på en lång lyftning som på något sätt letar sig in i mål. Det är likaställningen i halvtid 2-2. Hemmalaget inleder den andra halvleken med mycket energi och vi har stora bekymmer med deras offensiv. I den 57:e minuten tar de ledningen på ett distansskott som seglar över vår målvakt för dagen Ozan H. Vi jobbar oss in matchen igen och Yusuf A. kvitterar när han gör sitt andra mål för dagen på assist av Elyas W. Vi tar över matchen och söker ett vinnande mål. I ett av våra anfall så kontrar hemmalaget på högerkanten och spelar in bollen till deras anfallare som är fri med vår målvakt Ozan H. som försöker att skära av vinkeln och gör en blixtparad på skottet. Denna räddning var mycket viktig för matchens utgång. Vi reder ut efterföljande hörna och fortsätter att gå till anfall. Matchavgörande 4-3 gör Charlie Ä. på assist av Yusuf A. i den 74:e matchminuten. Inga mer mål faller i denna mycket jämna och spännande match.

Slutställning: Syrianska FC - Huddinge IF 3-4